fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

• Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag

Gadejuristen tager sit pragmatiske udgangspunkt i en rå virkelighed og bestræber sig på at være nyttig for stofbrugere i den aktuelle ramme, samt at fremme de påtrængende nødvendige ændringer af rammen. Organisationen baserer primært sine tiltag og projekter på skadesreduktion.Gadejuristens arbejde og forskellige projekter udspringer af de konkrete erfaringer og udviklingsbehov, som vi oplever i det daglige gadenære arbejde

Gadejuristen søger altid frivillige, så vi kan styrke og udbygge vores hjælp til Gadens folk.
Vi tilbyder først og fremmest en helt unik opgave, hvor du konkret og mærkbart kan være med til at gøre livet lettere for mennesker, der har allermest brug for det. Du bliver en del af vores super-team af frivillige, som består af en gruppe fantastiske mennesker, der spænder over stor forskellighed - både i alder, baggrund og faglige kompetencer.