fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sundhed og sygdom

I denne kategori finder du tilbud indenfor sundhed og sygdom opdelt alfabetisk. Under hver kategori er der underkategorier, der beskriver tilbuddenes indhold. Kategorien dækker over en stor variation af sygdomme fra allergi og intolerance, diabetes og epilepsi til kræft, muskelsvind og udviklingsforstyrrelser.

Her er tilbud om aflastning og støtte til pårørende, rådgivning, netværk og fællesskaber, forskellige interesseorganisationer, besøgstjenester og sociale aktiviteter

Ældre Sagen
thumb_logo
Ældre Sagen er en medlemsstyret almennyttig forening, som arbejder for at skabe bedre forhold for borgere i den erfarne del af livet.
Ældremobiliseringen
thumb_logo1
Ældremobiliseringen arbejder med ældrepolitiske spørgsmål samt med forskellige landsdækkende frivillighedsprojekter.
Ungdommens Røde Kors - Vesterbro, Sydhavnen og Valby
thumb_images
Det Lokale Udviklingsråd (LUR) i Valby, Sydhavnen og Vesterbro (VSV) arbejder for at støtte op om og udvikle nye projekter under Ungdommens Røde Kors i områderne Valby, Sydhavnen og Vesterbro.
SydhavnsCompagniet
SydhavnsCompagniet, Settlementet i Kgs. Enghave blev etableret i år 2000 og er i dag en selvejende institution/NGO. Vi er et lokalsamfundsbaseret tilbud med en varieret vifte af aktiviteter, der er tilpasset til at rumme socialt udstødte og marginaliserede borgere med komplekse sociale problemer
Café Exit
thumb_Udklip
Café Exit er et tilbud til ex-indsatte og indsatte, som under fængselsopholdet beslutter sig for at ville ”starte på en frisk”, når afsoningen er overstået.
Gang i gaden
Gang i Gaden arbejder ud fra et princip om, at alle mennesker har brug for at blive anerkendt for dem, de er – og det, de gør.
Københavns Retshjælp
thumb_Billede 5
Københavns Retshjælp yder bistand til enhver borger, uanset bopæl, men afhængigt af husstandens indkomst.
Landsorganisationen Samvirkende Menighedsplejer
thumb_Billede 13
I foreningen arbejder vi med ensomme, sygdomsramte, børnefamilier, fattige og ældre. Organisationens indsats baserer sig især på frivilliges arbejde og omfatter.
Dansk folkehjælp
thumb_DKF_LOGO_CIRKEL_DK
Dansk Folkehjælp er en landsdækkende, frivillig humanitær organisation, som yder hjælp til udsatte mennesker i Danmark og udlandet. Det grønne kors er vores kendetegn, hvor frivillighed, solidaritet med de svageste, og bæredygtighed i vores arbejde er de grundlæggende element
Den runde firkant
Den Runde Firkant henvender sig til borgere, som bruger stoffer og opholder sig på Vesterbro. Den Runde Firkant har åbent mandag til lørdag i dag- og aftentimerne.
« Start Previous 1 2 Next End »