fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ældre

I denne kategori finder du tilbud til ældre som for eksempel motions- og sociale aktiviteter og interesseorganisationer.

Hvis du leder efter besøgstjenester så kig under målgruppen ’Socialt udsatte’. Under målgruppen ’Handicap’ finder du også tilbud om besøgsvenner til ældre. Interkulturelle tilbud til ældre findes under målgruppen ’Flygtninge og indvandrere’.

Ældre Sagen
thumb_logo
Ældre Sagen er en medlemsstyret almennyttig forening, som arbejder for at skabe bedre forhold for borgere i den erfarne del af livet.
Ældremobiliseringen
thumb_logo1
Ældremobiliseringen arbejder med ældrepolitiske spørgsmål samt med forskellige landsdækkende frivillighedsprojekter.
Bavnehøj Seniorklub
Klub for ældre mennesker i Kgs. Enghave.
SydhavnsCompagniet
SydhavnsCompagniet, Settlementet i Kgs. Enghave blev etableret i år 2000 og er i dag en selvejende institution/NGO. Vi er et lokalsamfundsbaseret tilbud med en varieret vifte af aktiviteter, der er tilpasset til at rumme socialt udstødte og marginaliserede borgere med komplekse sociale problemer
Besøgstjenesten Vesterbro/Sydvest/Valby
Besøgstjenesten formidler kontakt til alle, der har svært ved selv at skabe eller fastholde et netværk.
Københavns Senior/ældreråd
thumb_Udklip13
Ældrerådet varetager de ældres interesser i alle forhold, - feks. trafik- og boligforhold, omsorg, sundhed, miljø og kultur.
Kulturværkstedet Dagmar
thumb_Billede 4
Kulturværkstedet giver børn, unge, voksne og ældre på Vesterbro en række tilbud til inspirerende og motiverende undervisning med en bred spændvidde af kurser, alt efter ønsker, behov og deltagertilslutning
Grøn agenda Sydhavn
thumb_Billede 16
Naturgruppen arbejder med naturgenopretning på Sydhavnstippen.
Røde Kors Genbrugsbutik
Genbrugsbutikken sælger tøj og overskuddet er med til at skaffe midler til Røde Kors' humanitære arbejde både nationalt og internationalt.
Settlementets Voksenarbejde
thumb_Billede 1
Klubberne er små social enhed, som forpligter deltagerne over for hinanden. I klubberne er der tid og rum til, at man kan være sammen på egne præmisser.
« Start Previous 1 2 Next End »