fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ældre

I denne kategori finder du tilbud til ældre som for eksempel motions- og sociale aktiviteter og interesseorganisationer.

Hvis du leder efter besøgstjenester så kig under målgruppen ’Socialt udsatte’. Under målgruppen ’Handicap’ finder du også tilbud om besøgsvenner til ældre. Interkulturelle tilbud til ældre findes under målgruppen ’Flygtninge og indvandrere’.

Studenter-Settlementets Boldklub (SSB)
thumb_Billede 4
SSB arbejder for bedre idrætsforhold på Vesterbro og udbyder en masse sjove aktiviteter for unge, udviklingshæmmede og ældre borgere på Vesterbro.
Aktivitetscenteret V.O.C
thumb_Billede 7
I aktivitetscenter V.O.C findes åbne værksteder, bankospil, kurser, motionsrum, sang, cafe og meget mere. Aktivitetscenteret er for pensionister, førtidspensionister og efterlønnere.
Naturværkstedet Vesterbro
thumb_Billede 9
En gang om måneden mødes interesserede til "Åben Have", hvor både hygge, brødbagning, kaffedrikning og havepasning vægtes lige højt.
Landsorganisationen Samvirkende Menighedsplejer
thumb_Billede 13
I foreningen arbejder vi med ensomme, sygdomsramte, børnefamilier, fattige og ældre. Organisationens indsats baserer sig især på frivilliges arbejde og omfatter.
Det Europæiske Hus (DEH)
thumb_Billede 16
Det Europæiske hus arbejder for at skabe muligheder for mennesker, der risikerer eller er ”at faldet af i samfundssvinget” – socialt ansvar på tværs af grænser.
Klub Japan
Klub Japans er et center for japanske seniorer i Danmark og deres familier.
Frederiksholm Kirke
Frederiksholm Kirke vil være sydhavnernes kirke. Vi tager derfor aktivt del i lokalområdet, og er en del af sydhavneres liv både i hverdagen og på livets vigtige mærkedage. Kristne ord og tanker er ikke kun til stede søndag formiddag i Sydhavn Sogn.
« Start Previous 1 2 Next End »