fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gang i gaden

Hjemmeside: Website Title
Kontaktperson: Tine Jørgensen
Email: tine@settlementet.dk
Vejnavn: Istedgade 110
Postnummer: 1721
By: København V
Land: Danmark
Tlf: 33240407
Mobil: 50 59 83 87
Åbningsdage:
  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag

Gang i Gaden er et arbejdsfællesskab, hvor borgerne støtter hinanden og der er mulighed for personlig vejledning indenfor job, uddannelse, aktivering og andet. Du er velkommen til at besøge os, hvad enten det er som kunde eller måske som fremtidig frivillig eller bruger.

Gang i Gaden er et aktivt værested og et afslappet fællesskab. Vi spiser sammen, tager på ture og løser praktiske opgaver for Sidegadens værksteder, butikker og projekter: Café Sonja (café og spisested), Solhatten (helsekostbutik), Hva’så (familiebutik med salg af brugt tøj, kreative værksteder og pædagogisk arbejde), Serviceteam (rengøring , istandsættelse og forefaldende arbejde), KGC Cykler (værksted og butik), Krogerup Avlsgård (havearbejde og oplevelser i det fri), eller måske du selv har nogle ideer.

Gang i Gaden arbejder ud fra et princip om, at alle mennesker har brug for at blive anerkendt for dem, de er – og det, de gør. Hos os kan du løse forskellige praktiske opgaver, som du har lyst til og i de antal timer, der passer dig. Vi støtter dig i en blid og frisk start på det hele. Under hele forløbet vil du have mulighed for personlig vejledning inden for uddannelse, job, aktivering, frivilligt arbejde samt personlige problemstillinger. 
Sammen med dig planlægger vi dit forløb i Sidegadeprojektet.