fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Københavns Retshjælp

Billede 5
Hjemmeside: retshjaelpen.dk
Vejnavn: Stormgade 20, 1. sal
Postnummer: 1555
By: København V
Land: Danmark
Tlf: 33110678
Åbningsdage:
  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag

Københavns Retshjælp yder bistand til enhver borger, uanset bopæl, men afhængigt af husstandens indkomst

Retshjælpen ledes af bestyrelsen, som er valgt af Retshjælpens ansatte. Den daglige drift af Retshjælpen varetages af Kontorchefen, ligesom hver enkelt ugedag har en ansvarlig leder.

Retshjælpen er en selvejende institution, som er uafhængig af politiske og andre interesser, og har over 120 juridiske medarbejdere, der frivilligt og ulønnet yder bistand til retshjælpens klienter. I modsætning til advokatvagterne og mange andre retshjælpsinstitutioner, som yder mundtlig rådgivning, behandler Retshjælpen klienternes sager og om nødvendigt indbringer disse for domstolene via Retshjælpens tilknyttede advokater.

Retshjælpens rådgivere er færdiguddannede og studerende jurister og advokater, som til dagligt arbejder i et bredt udsnit af landets myndigheder, advokatfirmaer og private virksomheder, hvorfor Retshjælpens medarbejdere til sammen har en bred ekspertise inden for mange forskellige retsområder.

Det er gratis at få bistand i Retshjælpen, og bistanden ydes til enhver borger, uanset bopæl, men afhængigt af husstandens indkomst.