fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Natteravnene

Billede 15
Hjemmeside: Website Title
Email: info@natteravnene.dk
Vejnavn: Pasteursvej 2
Postnummer: 1778
By: København V
Land: Danmark
Tlf: 70121299

Det er Natteravnenes primære formål, at medvirke til at skabe større lokal tryghed, integration og livsglæde, især for børn og unge. Det gør vi ved at være tilstede i nattelivet og yde omsorg for unge som har lyst til at snakke.

Ved altid at gå i hold på tre helst mænd og kvinder - og bære Natteravnenes karakteristiske gule jakker, gør man sig meget synlig overfor børn og unge i nattelivet. Dels for at kunne tiltrække mere udsatte børn og unge, og få en fordomsfri snak med dem om problemer, de selv ønsker at tale om - dels for at stimulere til forebyggende ansvarlighed, hvorved hærværk, vold og anden småkriminalitet formindskes. Men uden at man påtager sig hverken politimæssige- eller professionelle sociale opgaver. Natteravnene har således ingen særlige beføjelser, men stor psykologisk gennemslagskraft. Natteravnene optræder aldrig som lokalt vagtværn eller lignende.

Muligheder for frivillige:

Alle ansvarlige voksne med socialt overskud, der kan fremstå som gode rollemodeller for de lokale børn og unge er velkomne, uanset alder, køn, uddannelse, religion, politik eller etnisk baggrund