fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Settlementets Voksenarbejde

Billede 1
Hjemmeside: Website Title
Kontaktperson: Maria Hviid Nielsen
Email: maria@settlementet.dk
Vejnavn: Dybbølsgade 41
Postnummer: 1721
By: København V
Land: Danmark
Tlf: 33 27 96 26
Mobil: 50 58 74 82

Klubberne har dannet grobund for mange af Settlementets aktiviteter. Klubberne er små social enhed, som forpligter deltagerne over for hinanden. I klubberne er der tid og rum til, at man kan være sammen på egne præmisser.

Eksempler på klubberne:

Basses piger og Ingeborgs drenge, en klub på kryds og tværs af alder og køn. Et mix af gamle og nye settlere. Hygge, udflugter, teaterture og mad.

Fakhras Kvindeklub, klub for ældre kvinder, 2 gange om ugen.

Månen og Stjernen, klub for pakistanske mænd.

Social Club, madklub for pakistanske mænd

Madklub, her mødes store og små en gang om ugen over et måltid

Taxaklubben, klub for tidligere taxachauffører

Slyngelklubben, klub for mænd 65 + hvor man mødes og spiller kort, billard m.m.

Madam Blå
Madam Blå er Settlementets daghøjskole, som afholder hovedparten af sine aktiviteter og arrangementer hver torsdag 9.30 - 15.00. Tilmelding er nødvendig. I Madam Blå er der også en litteraturgruppe og en "Kend Din By" gruppe.

Minihøjskole
Hvert år i maj arrangerer Settlementet minihøjskole. Opholdet er fem dage med et godt og fyldigt program. Foredrag, udflugter og musik/dans. Vi rejser hvert andet år, og vi har blandt andet været i Berlin, Sverige, Sønderjylland og på Skagen.

Ferieophold på Lyngborgen
De andre år er vi på vores feriekoloni Lyngborgen. Opholdet varer mindst en uge, og der kommer altid både nye og gamle deltagere. Nogle er faktisk vendt tilbage i 60 år.

Muligheder for frivillige:

Alle interesserede kan blive frivillige i voksenarbejdet. Det primære er, at du har lyst til at være sammen med andre mennesker; også mennesker der måske er helt anderledes end dig. Voksenklubberne handler nemlig lige så meget om at have det rart sammen og skabe netværk som om at diskutere filosofi eller lave sund mad.