fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

TeaterHUSET

Billede 14
Hjemmeside: Website Title
Kontaktperson: Joachim Aa. Sørensen
Email: admin@teater-huset.dk
Vejnavn: Rådhusstræde 13
Postnummer: 1466
By: København K
Land: Danmark
Tlf: 60 514 514
Åbningsdage:
  • Mandag
  • Onsdag

TeaterHUSET ønsker at være et laboratorium, hvor der både produceres scenekunst af høj kvalitet og hvor der er højt til loftet. Her kan man prøve sine ideer af, og dygtiggøre sig, i samarbejde med andre der brænder for teater.

TeaterHUSET er en prøvelokaleforening, hvilket betyder at medlemmer af foreningen får adgang til foreningens lokaler i HUSET i Magstræde. TeaterHUSET har i underkanten af 200 medlemmer. I løbet af et år arrangeres der i TeaterHUSET både store og små aktiviteter -  der producerens forestillinger, der bliver arrangeret kurser og festivaler, debatarrangementer og fester. I forbindelse med sådanne aktiviteter benytter TeaterHUSET sig af frivillige. Typiske opgaver for frivillige er: bar og billet tjanser, opstilling af publikumsopbygning, værter/guides i forbindelse med festivaler og oprydning. Som frivillig i TeaterHUSET får man mulighed for at møde andre teaterentusiaster og man får mulighed til at spille en vigtig rolle i afviklingen af kulturelle arrangementer. Frivillige kan også selv tage initiativ til kurser eller andre aktiviteter og selv være med til at arrangere dem.

Foreningen tilbyder 5 prøvelokaler og en intimscene, Bastarden. Som medlem af foreningen får man adgang til lokalerne. I løbet af året produceres der i alt 6 forestillinger i TeaterHUSET, der arrangeres kurser og hvert år i august måned arrangeres Vildskud - festival for uafhængigt teater.

Alle der har interesse i teater og kulturelle aktiviteter er velkomne!