fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

4H København

Billede 20
Hjemmeside: Website Title
Kontaktperson: Sabina Bødker
Email: frivillig4hkbh@gmail.com
Vejnavn: Lyrskovgade 8, 3. th
Postnummer: 1758
By: København V
Land: Danmark
Tlf: 20772207

Formålet med 4H København er at skabe aktive, selvstændige og ansvarlige børn og unge. Det gør vi ved praktiske og meningsfulde aktiviteter med udgangspunkt i natur, dyr, jord og mad.

4H København afholder aktiviteter og formidler viden om mad, sundhed, natur og miljø til børn og unge. Vores mest populære aktivitet er Madskoler for børn i alderen 8-12 år ungdomsmadskolerne for børn i alderen 13-15 år, der varer en uge og foregår i skolernes sommerferie . Derudover afholder vi Madklub for børn i alderen 7-12 år. en gang om ugen i løbet af foråret og efteråret.Gældende for både Madklub og Madskole er, at vi laver sund og lækker mad, men der er også plads til lege og hygge. Der kan være forskellige temaer f.eks. mad fra forskellige kulturer.

Få en fed oplevelse som frivillig hos os i 4H:

4H København søger løbende instruktører til foreningens aktiviteter. Som frivillig instruktør vil du være med til, at børn og unge får viden om madlavning, sund mad og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde. Du vil desuden få mulighed for at få en uforglemmelig oplevelse sammen med børn samt afprøve teori i praksis.
Af aktiviter kan bl.a. nævnes madskole i sommermånederne og madklub i løbet af efteråret.

Hos 4H København husker vi at forkæle de frivillige, da de jo er en vigtig ressource i forhold til afholdelse af vores aktiviteter. Vi afholder løbende forskellige frivillighedsarrangementer, som f.eks. zumba, brunch og sushiundervisning.