fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dansk folkehjælp

DKF_LOGO_CIRKEL_DK
Hjemmeside: Website Title
Kontaktperson: Tommy Jensen
Email: vestre@afdeling.folkehjaelp.dk
Mobil: 22 21 08 84

Dansk Folkehjælp er en landsdækkende, frivillig, humanitær organisation, som yder hjælp til udsatte mennesker i Danmark og udlandet. Det grønne kors er vores kendetegn, hvor frivillighed, solidaritet med de svageste, og bæredygtighed i vores arbejde er de grundlæggende elementer.

 

Dansk Folkehjælp Vestre afdelings primære aktivitetsområde ligger i København Kommunes Vesterbro, Kgs. Enghave og Valby bydele. Som medlem kan de frivillige deltage aktivt i den lokale afdelings arbejde – evt. i samarbejde med andre lokalafdelinger - og medvirke til at beslutte det arbejde som man vil være med til at udføre.


I Dansk Folkehjælp arbejder vi med disse 3 indsatsområder; 

 

Førstehjælp og forebyggelse: Via uddannelse i førstehjælp kan vi tilbyde de frivillige en kompetent uddannelse på højt niveau i førstehjælp og udøve de færdigheder man opnår i forbindelse som samarit til forskellige sports- og kultur arrangementer.


Frivilligt socialt arbejde: Dansk Folkehjælp tilbyder de svageste i vores samfund nogle tilbud som de normalt ellers vil have svært ved at opnå på anden vis.

  • Vi samler ind til Julehjælp til glæde for børn i fattigdom af enlige forsørgere.

  • Vi tilbyder ferieophold til forskellige målgrupper og som frivillig på disse ophold er man med for at aktivere deltagere til gavn og glæde fremover.

  • Vi tilbyder at deltage i forskellige former for netværksarbejde til gavn for de svageste i vores samfund lokalt som nationalt.

Arbejde ude i verden: Dansk Folkehjælp arbejder ude i verden og er med til at genopbygge områder der har været ofre for katastrofer af enhver tænkeligt art.

Gennem DACAAR (Danish Aid to Afghan Refugees) og DAARTT (Danish Assistance to Afghan Rehabilitation and Technical Training) arbejder vi aktivt for udvikling og uddannelse i Afghanistan. Derudover har vi forskellige projekter i Afrika med fokus på sundhed.