fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Børn & Unge

I denne kategori finder du tilbud målrettet børn og unge. Her er både tilbud om rådgivning, væresteder og sorggrupper, samt tilbud om ferier og samvær med voksne. I kategorien findes også tilbud til socialt udsatte og psykisk sårbare børn og unge.

Leder du efter tilbud til grønlandske børn, findes de under kategorien ’Grønland’. Kriminalpræventive tilbud til unge flygtninge og indvandrere findes under kategorien ’Flygtninge og Indvandrere’.

Wenkina
Foreningen Wenkina er til dig med en spiseforstyrrelse, som ønsker at deltage i en gruppe, der både laver sociale og faglige aktiviteter sammen i støttende rammer.
Værestedet Sydvest
WeShelter er en forening som driver herberg og værestede i København. Vi står for indsamling og administration af midler og det daglige omkring at drive stedet.
Ungdommens Røde Kors - Vesterbro, Sydhavnen og Valby
thumb_images
Det Lokale Udviklingsråd (LUR) i Valby, Sydhavnen og Vesterbro (VSV) arbejder for at støtte op om og udvikle nye projekter under Ungdommens Røde Kors i områderne Valby, Sydhavnen og Vesterbro.
TUBA København
thumb_logo
TUBA er en terapeutisk rådgivning for unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i en familie med alkoholproblemer. I skrivende stund har vi rådgivninger i København, Århus, Hjørring, Frederikshavn, Ålborg, Bornholm, Odense og arbejder på at kunne åbne flere.
Mor-far-barn butikken, Hva Så
thumb_BC9D3098
Hva’ Så er butikken i Sidegaden, hvor du som nybagt far eller mor, enlig som par, dansk som udenlandsk kan mødes med andre om det at have fået et barn. Rammen er en hyggelig butik med salg af pænt, brugt babytøj, et kaffebord, hvor der er frisk kaffe/te, blade og dagens avis. Hva’ Så er e
Apostelgårdens drengeklub
I vores frivillige ungdomsklubber inspirerer vi tosprogede drenge til god stil, god fremtid og godt kammeratskab.
Baglandet
thumb_download
Baglandet er et fristed med rådgivning og støtte til tidlige anbragte nu unge/voksne
SydhavnsCompagniet
SydhavnsCompagniet, Settlementet i Kgs. Enghave blev etableret i år 2000 og er i dag en selvejende institution/NGO. Vi er et lokalsamfundsbaseret tilbud med en varieret vifte af aktiviteter, der er tilpasset til at rumme socialt udstødte og marginaliserede borgere med komplekse sociale problemer
Fisken
thumb_Udklip
Fisken er et værested for unge mellem 13 og 20 år - hovedsageligt unge indvandrere med forskellig kulturel baggrund og fra forskellige sociale lag.
FritidsGuiderneKBH i Valby
FritidsGuiderne er frivillige, der arbejder for at give udsatte børn et aktivt kultur- og fritidsliv - www.fritidsguiderne.kk.dk - NB åbningstider mandag kl. 09 - 16 Valgårdsvej 4-8, 2500 Valby
« Start Previous 1 2 3 4 Next End »