fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Børn & Unge

I denne kategori finder du tilbud målrettet børn og unge. Her er både tilbud om rådgivning, væresteder og sorggrupper, samt tilbud om ferier og samvær med voksne. I kategorien findes også tilbud til socialt udsatte og psykisk sårbare børn og unge.

Leder du efter tilbud til grønlandske børn, findes de under kategorien ’Grønland’. Kriminalpræventive tilbud til unge flygtninge og indvandrere findes under kategorien ’Flygtninge og Indvandrere’.

Idrætsfabrikken
thumb_logo_ny
Idrætsfabrikken laver sportsaktiviteter for alle i alle aldre. Kom gerne ned og besøg os.
Kulturværkstedet Dagmar
thumb_Billede 4
Kulturværkstedet giver børn, unge, voksne og ældre på Vesterbro en række tilbud til inspirerende og motiverende undervisning med en bred spændvidde af kurser, alt efter ønsker, behov og deltagertilslutning
Maghreb Union
Foreningen arbejder for børn og unges mulighed for et fristed i hverdagen.
Mobile Mini Circus for Children (MMCC)
MMCC, Mobile Mini Circus for Children, is an international non profit NGO that has been working in Afghanistan since June 2002. The main objective of MMCC is providing educational and informative entertainment for children.
Konfliktmæglerne
thumb_Billede 11
Mæglingshjælpen er en non-profit forening, hvor mæglerne arbejder ulønnet. Mæglingshjælpens formål er at yde gratis bistand til mennesker, som pga. personlige, sociale, eller økonomiske forhold har svært ved at få hjælp til at løse deres konflikter andre steder.
Mødrehjælpen - genbrugsbutikken
thumb_Billede 14
Mødrehjælpens børnetøjsbutikker sælger velholdt, brugt børnetøj, legetøj og barnevogne, m.v. Overskuddet af slaget går til Mødrehjælpens landsdækkende aktiviteter som rådgivning for gravide og børnef
Natteravnene
thumb_Billede 15
Det er Natteravnenes primære formål, at medvirke til at skabe større lokal tryghed, integration og livsglæde, især for børn og unge.
Grøn agenda Sydhavn
thumb_Billede 16
Naturgruppen arbejder med naturgenopretning på Sydhavnstippen.
Paillettens fædregruppe
Foreningen blev etableret fordi en gruppe fædre mente, at der var behov for et sted, hvor fædre gik sammen med områdets børn og lavede forskellige aktiviteter og dermed blev et alternativ til at hænge ud på gaden
Settlementets Drengeklub
thumb_Billede 1
Drengeklubben er en del af et samarbejde med SSB, Studenter Settlementets Boldklub. Samarbejdet består af fodboldaktivitet og et klubtilbud. Tilbuddet kan variere for den enkelte aldersgruppe og af den enkelte sæson.
« Start Previous 1 2 3 4 Next End »