fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Børn & Unge

I denne kategori finder du tilbud målrettet børn og unge. Her er både tilbud om rådgivning, væresteder og sorggrupper, samt tilbud om ferier og samvær med voksne. I kategorien findes også tilbud til socialt udsatte og psykisk sårbare børn og unge.

Leder du efter tilbud til grønlandske børn, findes de under kategorien ’Grønland’. Kriminalpræventive tilbud til unge flygtninge og indvandrere findes under kategorien ’Flygtninge og Indvandrere’.

Settlementets Pigeklub
thumb_Billede 1
Klubben er pigernes fristed, hvor de kan være sammen, lave aktiviteter, komme på udflugter, spille spil, bruge computere, lave lektier, se film og samtale om stort og småt med veninder eller en voksen.
Studenter-Settlementets Boldklub (SSB)
thumb_Billede 4
SSB arbejder for bedre idrætsforhold på Vesterbro og udbyder en masse sjove aktiviteter for unge, udviklingshæmmede og ældre borgere på Vesterbro.
Naturværkstedet Vesterbro
thumb_Billede 9
En gang om måneden mødes interesserede til "Åben Have", hvor både hygge, brødbagning, kaffedrikning og havepasning vægtes lige højt.
TeaterHUSET
thumb_Billede 14
TeaterHUSET danner ramme om undergrund- og vækstlags teateret i København. TeaterHUSET er en prøvelokaleforening og et netværk af unge ambitiøse scenekunstnere, der dyrker teateret i deres fritid.
Børnenes dyremark
thumb_Billede 15
Børnenes Dyremark er en forening hvor alle med tilførsforhold til Sydhavnen kan være med. Vi giver børn en mulighed for at holde kanin eller have part på en pony og færdes i et grønt miljø med voksne og andre børn der elsker dyr og natur.
Det Europæiske Hus (DEH)
thumb_Billede 16
Det Europæiske hus arbejder for at skabe muligheder for mennesker, der risikerer eller er ”at faldet af i samfundssvinget” – socialt ansvar på tværs af grænser.
Morning Tears
thumb_Billede 17
Morning tears Denmark er en underafdeling, der blev oprettet som forening i foråret 2009. Foreningen består af få men engagerede danske frivillige, som alle arbejder på at morning tears Denmark med tiden vil blomstre og vække opsigt i det danske land.
4H København
thumb_Billede 20
4H København afholder aktiviteter og formidler viden om mad, sundhed, natur og miljø til børn og unge. Grundtanken i 4H er at lære ved at udføre.
Frederiksholm Kirke
Frederiksholm Kirke vil være sydhavnernes kirke. Vi tager derfor aktivt del i lokalområdet, og er en del af sydhavneres liv både i hverdagen og på livets vigtige mærkedage. Kristne ord og tanker er ikke kun til stede søndag formiddag i Sydhavn Sogn.
Fonden Mødrehjælpen
Mødrehjælpens formål er at rådgive og hjælpe børnefamilier og gravide. Vi hjælper på mange måder.
« Start Previous 1 2 3 4 Next End »