fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Familie & forældre

I denne kategori finder du tilbud til familier og forældre. Her kan du finde tilbud om rådgivning og støtte, samt tilbud om sorggrupper og sociale aktiviteter for hele familien.

Det Europæiske Hus (DEH)
thumb_Billede 16
Det Europæiske hus arbejder for at skabe muligheder for mennesker, der risikerer eller er ”at faldet af i samfundssvinget” – socialt ansvar på tværs af grænser.
TUBA København
thumb_logo
TUBA er en terapeutisk rådgivning for unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i en familie med alkoholproblemer. I skrivende stund har vi rådgivninger i København, Århus, Hjørring, Frederikshavn, Ålborg, Bornholm, Odense og arbejder på at kunne åbne flere.
Mor-far-barn butikken, Hva Så
thumb_BC9D3098
Hva’ Så er butikken i Sidegaden, hvor du som nybagt far eller mor, enlig som par, dansk som udenlandsk kan mødes med andre om det at have fået et barn. Rammen er en hyggelig butik med salg af pænt, brugt babytøj, et kaffebord, hvor der er frisk kaffe/te, blade og dagens avis. Hva’ Så er e
Forælder Fonden
thumb_fonden_logo
Forælder fonden er til for at hjælpe den enlige forsørger med praktiske, juridiske, menneskelige og økonomiske problemer.
Idrætsfabrikken
thumb_logo_ny
Idrætsfabrikken laver sportsaktiviteter for alle i alle aldre. Kom gerne ned og besøg os.
Mobile Mini Circus for Children (MMCC)
MMCC, Mobile Mini Circus for Children, is an international non profit NGO that has been working in Afghanistan since June 2002. The main objective of MMCC is providing educational and informative entertainment for children.
Konfliktmæglerne
thumb_Billede 11
Mæglingshjælpen er en non-profit forening, hvor mæglerne arbejder ulønnet. Mæglingshjælpens formål er at yde gratis bistand til mennesker, som pga. personlige, sociale, eller økonomiske forhold har svært ved at få hjælp til at løse deres konflikter andre steder.
Mødrehjælpen - genbrugsbutikken
thumb_Billede 14
Mødrehjælpens børnetøjsbutikker sælger velholdt, brugt børnetøj, legetøj og barnevogne, m.v. Overskuddet af slaget går til Mødrehjælpens landsdækkende aktiviteter som rådgivning for gravide og børnef
Natteravnene
thumb_Billede 15
Det er Natteravnenes primære formål, at medvirke til at skabe større lokal tryghed, integration og livsglæde, især for børn og unge.
Grøn agenda Sydhavn
thumb_Billede 16
Naturgruppen arbejder med naturgenopretning på Sydhavnstippen.
« Start Previous 1 2 Next End »