fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Flygtninge & indvandrere

I denne kategori finder du tilbud målrettet flygtninge og indvandrere og ’Udenlandske kvinder’, som er oprettet som underkategori. Herunder finder du tilbud målrettet specifikt mod kvinder, som er flygtninge eller indvandrere.

Leder du efter tilbud målrettet specifikt mod grønlændere, så kig under målgruppen ’Grønland’.

Her er tilbud om kurser, undervisning og rådgivning, samt interkulturelle tilbud som mentorordninger og netværksdannelse.

Mødestedet - Kirkernes Indvandrerarbejde på Vesterbro
thumb_Billede 13
Mødestedet fungerer som en café, hvor der foregår mange forskellige aktiviteter for indvandrere og danskere på Vesterbro. Det er et tværkulturelt fællesskab, hvor mange nationaliteter mødes.
Natteravnene
thumb_Billede 15
Det er Natteravnenes primære formål, at medvirke til at skabe større lokal tryghed, integration og livsglæde, især for børn og unge.
Paillettens ressourcekvinder
Foreningen fungerer som et socialt mødested/netværk, men er også aktiv på mange planer. Paillettens ressourcekvinder arbejder med integration i bred forstand.
Projekt Sultana
thumb_Billede 18
Projekt Sultana er et nytænkende projekt, hvor vi arbejder helhedsorienteret med urdu-, tyrkisk- og arabisktalende borgere (kvinder).
Settlementets Drengeklub
thumb_Billede 1
Drengeklubben er en del af et samarbejde med SSB, Studenter Settlementets Boldklub. Samarbejdet består af fodboldaktivitet og et klubtilbud. Tilbuddet kan variere for den enkelte aldersgruppe og af den enkelte sæson.
Settlementets Voksenarbejde
thumb_Billede 1
Klubberne er små social enhed, som forpligter deltagerne over for hinanden. I klubberne er der tid og rum til, at man kan være sammen på egne præmisser.
Studenter-Settlementets Boldklub (SSB)
thumb_Billede 4
SSB arbejder for bedre idrætsforhold på Vesterbro og udbyder en masse sjove aktiviteter for unge, udviklingshæmmede og ældre borgere på Vesterbro.
Det Europæiske Hus (DEH)
thumb_Billede 16
Det Europæiske hus arbejder for at skabe muligheder for mennesker, der risikerer eller er ”at faldet af i samfundssvinget” – socialt ansvar på tværs af grænser.
Klub Japan
Klub Japans er et center for japanske seniorer i Danmark og deres familier.
IFTEN
IFTEN er en somalisk forening i Valby som er engageret i børne – unge – og familiearbejde
« Start Previous 1 2 3 Next End »