fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kvinder

I denne kategori finder du tilbud, som er målrettet kvinder generelt som for eksempel rådgivning.

Tilbud til kvinder, som er flygtninge eller indvandrere, og interkulturelle tilbud findes under underkategorien ’Udenlandske kvinder’ under kategorien ’Flygtninge og indvandrere’.

Wenkina
Foreningen Wenkina er til dig med en spiseforstyrrelse, som ønsker at deltage i en gruppe, der både laver sociale og faglige aktiviteter sammen i støttende rammer.
Apostelgårdens kvindegruppe
Kvindegruppen arbejder med socialt samvær og netværk for kvinder, som hjælper hinanden indbyrdes.
Fakhras kvindeklub
Fakhras kvindeklub er oprettet som et sted, hvor kvinder på tværs af kulturer kan mødes og nye sociale netværk kan opstå.
Kurdisk kvindeforening
Foreningen har til formål at lave både politiske, kulturelle og sociale arrangementer med fokus på dansk-kurdiske kvinder i Danmark
Københavns Retshjælp
thumb_Billede 5
Københavns Retshjælp yder bistand til enhver borger, uanset bopæl, men afhængigt af husstandens indkomst.
Mariatjenesten
thumb_Billede 7
Mariatjenesten holder til i Mariakirken på Istedgade og er et værested for dem, der måtte have brug for det. Mariatjenesten er et åbent gadeplansarbejde, der fungerer som fristed, varmestue og krisecenter for kvarterets misbrugere, prostituerede, sindslidende og ensomme mennesker
Mødrehjælpen - genbrugsbutikken
thumb_Billede 14
Mødrehjælpens børnetøjsbutikker sælger velholdt, brugt børnetøj, legetøj og barnevogne, m.v. Overskuddet af slaget går til Mødrehjælpens landsdækkende aktiviteter som rådgivning for gravide og børnef
Paillettens ressourcekvinder
Foreningen fungerer som et socialt mødested/netværk, men er også aktiv på mange planer. Paillettens ressourcekvinder arbejder med integration i bred forstand.
Projekt Sultana
thumb_Billede 18
Projekt Sultana er et nytænkende projekt, hvor vi arbejder helhedsorienteret med urdu-, tyrkisk- og arabisktalende borgere (kvinder).