fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Misbrug & afhængighed

I denne kategori finder du tilbud indenfor områderne misbrug og afhængighed. Kategorien er opdelt efter, hvilken form for misbrug og afhængighed, der er tale om, som fx ’Alkohol’, ’Piller og medicin’, ’Sex og afhængighed’ og ‘Stoffer og narkotika’. Under de forskellige underkategorier findes tilbud om rådgivning, væresteder og støttegrupper for pårørende.

Værestedet Sydvest
WeShelter er en forening som driver herberg og værestede i København. Vi står for indsamling og administration af midler og det daglige omkring at drive stedet.
TUBA København
thumb_logo
TUBA er en terapeutisk rådgivning for unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i en familie med alkoholproblemer. I skrivende stund har vi rådgivninger i København, Århus, Hjørring, Frederikshavn, Ålborg, Bornholm, Odense og arbejder på at kunne åbne flere.
Amadeus
Aktivitets- og samværsstedet Amadeus er en café , hvor ensomme, hjemløse og socialt vanskeligt stillede mennesker kan mødes med andre og få en snak, købe et billigt måltid mad og deltage i forskellige aktiviteter.
SydhavnsCompagniet
SydhavnsCompagniet, Settlementet i Kgs. Enghave blev etableret i år 2000 og er i dag en selvejende institution/NGO. Vi er et lokalsamfundsbaseret tilbud med en varieret vifte af aktiviteter, der er tilpasset til at rumme socialt udstødte og marginaliserede borgere med komplekse sociale problemer
Café Exit
thumb_Udklip
Café Exit er et tilbud til ex-indsatte og indsatte, som under fængselsopholdet beslutter sig for at ville ”starte på en frisk”, når afsoningen er overstået.
Den runde firkant
Den Runde Firkant henvender sig til borgere, som bruger stoffer og opholder sig på Vesterbro. Den Runde Firkant har åbent mandag til lørdag i dag- og aftentimerne.
Gang i gaden
Gang i Gaden arbejder ud fra et princip om, at alle mennesker har brug for at blive anerkendt for dem, de er – og det, de gør.
Kirkens Korshærs varmestue
thumb_Udklip11
Varmestuen fungerer som et fristed, hvor gæsterne kan få menneskelig omsorg fra frivillige og ansatte medarbejdere.
Kontaktcenter Klippen
thumb_Udklipafas
Kontaktcenter Klippen er et værested for hjemløse, misbrugere og prostituerede på Vesterbro - med adressen, Lille Colbjørnsensgade 9 1703 København V, er Klippen placeret i centrum af Vesterbro.
Kontaktcentret Vesterbro
thumb_dsfddsfa
Formålet er at give omsorg og hjælp til Vesterbros borgere, arbejdsløse, alkoholikere og ensomme. Vil du være med til at hjælpe med at give brugerne en god oplevelse hører vi meget gerne fra dig.
« Start Previous 1 2 3 Next End »