fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Psykisk sårbarhed

I denne kategori finder du tilbud til psykisk sårbare inddelt i undergrupper, som henvender sig til konkrete problemstillinger. Under kategorien øvrige findes tilbud, som henvender sig mere generelt til psykisk sårbare. Tilbud til folk med asperges, autisme og ADHD findes under målgruppen sygdom.

Wenkina
Foreningen Wenkina er til dig med en spiseforstyrrelse, som ønsker at deltage i en gruppe, der både laver sociale og faglige aktiviteter sammen i støttende rammer.
TUBA København
thumb_logo
TUBA er en terapeutisk rådgivning for unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i en familie med alkoholproblemer. I skrivende stund har vi rådgivninger i København, Århus, Hjørring, Frederikshavn, Ålborg, Bornholm, Odense og arbejder på at kunne åbne flere.
SydhavnsCompagniet
SydhavnsCompagniet, Settlementet i Kgs. Enghave blev etableret i år 2000 og er i dag en selvejende institution/NGO. Vi er et lokalsamfundsbaseret tilbud med en varieret vifte af aktiviteter, der er tilpasset til at rumme socialt udstødte og marginaliserede borgere med komplekse sociale problemer
Café Exit
thumb_Udklip
Café Exit er et tilbud til ex-indsatte og indsatte, som under fængselsopholdet beslutter sig for at ville ”starte på en frisk”, når afsoningen er overstået.
LAP - Landsforeningen af Psykiatribrugere i København og Frederiksberg
Foreningens formål er at organisere nuværende og tidligere brugere af psykiatrien i Storkøbenhavn, således vi kan formulere en politik og stille krav til behandlingen og de sociale tilbud.
Gadejuristen
thumb_Udklip4
Gadejuristen tager sit pragmatiske udgangspunkt i en rå virkelighed og bestræber sig på at være nyttig for stofbrugere i den aktuelle ramme, samt at fremme de påtrængende nødvendige ændringer af rammen.
Gang i gaden
Gang i Gaden arbejder ud fra et princip om, at alle mennesker har brug for at blive anerkendt for dem, de er – og det, de gør.
Kirkens Korshærs varmestue
thumb_Udklip11
Varmestuen fungerer som et fristed, hvor gæsterne kan få menneskelig omsorg fra frivillige og ansatte medarbejdere.
Kontaktcenter Klippen
thumb_Udklipafas
Kontaktcenter Klippen er et værested for hjemløse, misbrugere og prostituerede på Vesterbro - med adressen, Lille Colbjørnsensgade 9 1703 København V, er Klippen placeret i centrum af Vesterbro.
Kontaktcentret Vesterbro
thumb_dsfddsfa
Formålet er at give omsorg og hjælp til Vesterbros borgere, arbejdsløse, alkoholikere og ensomme. Vil du være med til at hjælpe med at give brugerne en god oplevelse hører vi meget gerne fra dig.
« Start Previous 1 2 3 Next End »