fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tro og kultur

I denne kategori finder du tilbud indenfor tro og kultur. Her er både arrangementer i folkekirker og interkulturelle tilbud som for eksempel dialoggrupper og kulturmøder.

Leder du efter besøgstjenester, som er tilknyttet kirker og sogne, findes de under målgruppen socialt udsatte.

Tyrkisk-islamisk kulturforening
Foreningen er primært en moske, der fungerer som sådan for de lokale dansk-tyrkere på Vesterbro og omegnen. Den yder religiøs service i form af bederum, fredagsbønner og en imam som står til rådighed for menigheden døgnet rundt, alle ugens dage i form af rådgivning og forskellige former for
Dansk-kurdisk kulturcenter
Foreningen er et samlingssted for kurdere i alle aldre i Københavnsområdet.
Fisken
thumb_Udklip
Fisken er et værested for unge mellem 13 og 20 år - hovedsageligt unge indvandrere med forskellig kulturel baggrund og fra forskellige sociale lag.
Forening Taletid
Foreningen Taletid arbejder med at give brugerne af den sociale velfærd taletid. Også for de mest socialt udsatte i vores samfund. Vi ser det som en demokratisk forpligtigelse, at give borgerne en stemme – taletid er en demokratisk ret. Borgerne ved hvor skoen trykker: Taler borgeren med får v
Mødestedet - Kirkernes Indvandrerarbejde på Vesterbro
thumb_Billede 13
Mødestedet fungerer som en café, hvor der foregår mange forskellige aktiviteter for indvandrere og danskere på Vesterbro. Det er et tværkulturelt fællesskab, hvor mange nationaliteter mødes.
Sidegadeprojektet
thumb_Billede 2
Sidegadeprojektet er et lokalt miljø-, frivilligheds- og beskæftigelsesprojekt på Vesterbro.
Naturværkstedet Vesterbro
thumb_Billede 9
En gang om måneden mødes interesserede til "Åben Have", hvor både hygge, brødbagning, kaffedrikning og havepasning vægtes lige højt.
TeaterHUSET
thumb_Billede 14
TeaterHUSET danner ramme om undergrund- og vækstlags teateret i København. TeaterHUSET er en prøvelokaleforening og et netværk af unge ambitiøse scenekunstnere, der dyrker teateret i deres fritid.
4H København
thumb_Billede 20
4H København afholder aktiviteter og formidler viden om mad, sundhed, natur og miljø til børn og unge. Grundtanken i 4H er at lære ved at udføre.
Trut Brass Band
Som frivillig kan du deltage, hvis du har lært at spille på et blæseinstrument.
« Start Previous 1 2 Next End »