fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Socialt udsatte

Denne kategori spænder bredt over mange forskellige slags målgrupper som fx ældre, ensomme og handicappede. Ældre har også sin helt egen kategori, hvor specifikke tilbud målrettet ældre kan findes, ligesom handicappede også har sin egen kategori, hvor der er tilbud målrettet til handicappede. Tilbus til hjemløse findes som underkategori.

I denne kategori kan du finde tilbud om besøgstjenester, caféer og væresteder.

Værestedet Sydvest
WeShelter er en forening som driver herberg og værestede i København. Vi står for indsamling og administration af midler og det daglige omkring at drive stedet.
Ungdommens Røde Kors - Vesterbro, Sydhavnen og Valby
thumb_images
Det Lokale Udviklingsråd (LUR) i Valby, Sydhavnen og Vesterbro (VSV) arbejder for at støtte op om og udvikle nye projekter under Ungdommens Røde Kors i områderne Valby, Sydhavnen og Vesterbro.
TUBA København
thumb_logo
TUBA er en terapeutisk rådgivning for unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i en familie med alkoholproblemer. I skrivende stund har vi rådgivninger i København, Århus, Hjørring, Frederikshavn, Ålborg, Bornholm, Odense og arbejder på at kunne åbne flere.
Amadeus
Aktivitets- og samværsstedet Amadeus er en café , hvor ensomme, hjemløse og socialt vanskeligt stillede mennesker kan mødes med andre og få en snak, købe et billigt måltid mad og deltage i forskellige aktiviteter.
Apostelgårdens drengeklub
I vores frivillige ungdomsklubber inspirerer vi tosprogede drenge til god stil, god fremtid og godt kammeratskab.
Apostelgårdens kvindegruppe
Kvindegruppen arbejder med socialt samvær og netværk for kvinder, som hjælper hinanden indbyrdes.
Valby Pigeklub
I vores frivillige ungdomsklubber vil vi inspirere tosprogede piger til god stil, god fremtid og godt kammeratskab
Baglandet
thumb_download
Baglandet er et fristed med rådgivning og støtte til tidlige anbragte nu unge/voksne
SydhavnsCompagniet
SydhavnsCompagniet, Settlementet i Kgs. Enghave blev etableret i år 2000 og er i dag en selvejende institution/NGO. Vi er et lokalsamfundsbaseret tilbud med en varieret vifte af aktiviteter, der er tilpasset til at rumme socialt udstødte og marginaliserede borgere med komplekse sociale problemer
Café Exit
thumb_Udklip
Café Exit er et tilbud til ex-indsatte og indsatte, som under fængselsopholdet beslutter sig for at ville ”starte på en frisk”, når afsoningen er overstået.
« Start Previous 1 2 3 4 Next End »