fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Socialt udsatte

Denne kategori spænder bredt over mange forskellige slags målgrupper som fx ældre, ensomme og handicappede. Ældre har også sin helt egen kategori, hvor specifikke tilbud målrettet ældre kan findes, ligesom handicappede også har sin egen kategori, hvor der er tilbud målrettet til handicappede. Tilbus til hjemløse findes som underkategori.

I denne kategori kan du finde tilbud om besøgstjenester, caféer og væresteder.

Café Sonja
Café Sonja er en lille hyggelig café på Vesterbro. Vores omdrejningspunkt er god hjemmelavet mad til rimelige penge,en dejlig kop økokaffe og en unik hyggelig stemning. Facebook: https://www.facebook.com/Caf%C3%A9-Sonja-346619407126/?fref=ts
Den runde firkant
Den Runde Firkant henvender sig til borgere, som bruger stoffer og opholder sig på Vesterbro. Den Runde Firkant har åbent mandag til lørdag i dag- og aftentimerne.
LAP - Landsforeningen af Psykiatribrugere i København og Frederiksberg
Foreningens formål er at organisere nuværende og tidligere brugere af psykiatrien i Storkøbenhavn, således vi kan formulere en politik og stille krav til behandlingen og de sociale tilbud.
Forening Taletid
Foreningen Taletid arbejder med at give brugerne af den sociale velfærd taletid. Også for de mest socialt udsatte i vores samfund. Vi ser det som en demokratisk forpligtigelse, at give borgerne en stemme – taletid er en demokratisk ret. Borgerne ved hvor skoen trykker: Taler borgeren med får v
Gadejuristen
thumb_Udklip4
Gadejuristen tager sit pragmatiske udgangspunkt i en rå virkelighed og bestræber sig på at være nyttig for stofbrugere i den aktuelle ramme, samt at fremme de påtrængende nødvendige ændringer af rammen.
Gang i gaden
Gang i Gaden arbejder ud fra et princip om, at alle mennesker har brug for at blive anerkendt for dem, de er – og det, de gør.
Kirkens Korshærs varmestue
thumb_Udklip11
Varmestuen fungerer som et fristed, hvor gæsterne kan få menneskelig omsorg fra frivillige og ansatte medarbejdere.
Kontaktcenter Klippen
thumb_Udklipafas
Kontaktcenter Klippen er et værested for hjemløse, misbrugere og prostituerede på Vesterbro - med adressen, Lille Colbjørnsensgade 9 1703 København V, er Klippen placeret i centrum af Vesterbro.
Kontaktcentret Vesterbro
thumb_dsfddsfa
Formålet er at give omsorg og hjælp til Vesterbros borgere, arbejdsløse, alkoholikere og ensomme. Vil du være med til at hjælpe med at give brugerne en god oplevelse hører vi meget gerne fra dig.
Vesterbro Retshjælp
thumb_jkhkkghkfhd
Retshjælpens formål er at yde gratis bistad til personer som ellers på grund af økonomiske eller sociale forhold har svært ved at få dækket deres behov for retshjælp
« Start Previous 1 2 3 4 Next End »