fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Socialt udsatte

Denne kategori spænder bredt over mange forskellige slags målgrupper som fx ældre, ensomme og handicappede. Ældre har også sin helt egen kategori, hvor specifikke tilbud målrettet ældre kan findes, ligesom handicappede også har sin egen kategori, hvor der er tilbud målrettet til handicappede. Tilbus til hjemløse findes som underkategori.

I denne kategori kan du finde tilbud om besøgstjenester, caféer og væresteder.

Settlementets Pigeklub
thumb_Billede 1
Klubben er pigernes fristed, hvor de kan være sammen, lave aktiviteter, komme på udflugter, spille spil, bruge computere, lave lektier, se film og samtale om stort og småt med veninder eller en voksen.
Settlementets Rådgivning
thumb_Billede 1
Settlementets rådgivning yder social, juridisk og psykologisk rådgivning. Rådgivningen er åben, anonym og uafhængig af offentlige myndigheder.
Settlementets Voksenarbejde
thumb_Billede 1
Klubberne er små social enhed, som forpligter deltagerne over for hinanden. I klubberne er der tid og rum til, at man kan være sammen på egne præmisser.
Sidegadeprojektet
thumb_Billede 2
Sidegadeprojektet er et lokalt miljø-, frivilligheds- og beskæftigelsesprojekt på Vesterbro.
Studenter-Settlementets Boldklub (SSB)
thumb_Billede 4
SSB arbejder for bedre idrætsforhold på Vesterbro og udbyder en masse sjove aktiviteter for unge, udviklingshæmmede og ældre borgere på Vesterbro.
Landsorganisationen Samvirkende Menighedsplejer
thumb_Billede 13
I foreningen arbejder vi med ensomme, sygdomsramte, børnefamilier, fattige og ældre. Organisationens indsats baserer sig især på frivilliges arbejde og omfatter.
Det Europæiske Hus (DEH)
thumb_Billede 16
Det Europæiske hus arbejder for at skabe muligheder for mennesker, der risikerer eller er ”at faldet af i samfundssvinget” – socialt ansvar på tværs af grænser.
Dansk folkehjælp
thumb_DKF_LOGO_CIRKEL_DK
Dansk Folkehjælp er en landsdækkende, frivillig humanitær organisation, som yder hjælp til udsatte mennesker i Danmark og udlandet. Det grønne kors er vores kendetegn, hvor frivillighed, solidaritet med de svageste, og bæredygtighed i vores arbejde er de grundlæggende element
Forælder Fonden
thumb_fonden_logo
Forælder fonden er til for at hjælpe den enlige forsørger med praktiske, juridiske, menneskelige og økonomiske problemer.
« Start Previous 1 2 3 4 Next End »