fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivillighedsfestival 2013

Frivilligcenter Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby afholder hvert år en Frivillighedsfestival, som har til formål at styrke båndet mellem bydelenes borgere og de lokalt forankrede frivillige foreninger, samt fejre de frivillige og deres indsats. Festivalen blev i 2013 afholdt lørdag d. 1. juni på Tingstedet i Valby.

Helle Privat 060   Se flere billeder fra Frivillighedsfestival 2013 på vores Facebook-side

På frivillighedsfestivalen får bydelenes foreninger mulighed for at synliggøre sig selv og deres arbejde, blandt andet gennem uddeling af flyers, personlige samtaler og afholdelse af konkurrencer. Dagen vil derudover være spækket med livemusik, taler, loppemarked og masser af underholdende indslag! Festivalen er dermed også en netværksskabende event, hvor bydelenes foreninger både kan møde nye frivillige, men også møde hinanden på tværs, udveksle viden og erfaringer samt skabe grobund for nye og spændende samarbejder!

Og allervigtigst - på Frivillighedsfestivalen fejrer vi alle jer frivillige!

Få et indtryk af den gode stemning fra sidste års festival her.

Frivillighedsfestival 2015

Frivillighedsfestivalen holder en pause i 2015! Vi har holdt festival i mange år og synes det er tid til at tænke nyt.
Til gengæld sætter vi ekstra fart på vores arrangementer til Frivillig Fredag den 25. september. HVis du har lyst til at være en del af planlægningen, eller vil give en hånd med på dagen, er du meget velkommen til at kontakte os.