fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Foreningsservice

Frivilligcenteret er bl.a. til for at gøre det nemmere at være forening. Derfor tilbyder vi at hjælpe din forening med forskellige services, praktiske udfordringer og synlighed. Benyt jer fx af vores tilbud om at:

  • Låne lokaler

Skal I holde generalforsamling eller et foreningsmøde har I mulighed for at låne Frivilligcenterets mødelokaler - hvis det er inden for vores åbningstid. Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde mødelokaler udenfor vores åbningstid - eller til gentagne aktiviteter.

Der er forskellige muligheder for at låne eller leje lokaler til foreningsaktiviteter i bydelen samt i resten af København. Læs mere på KFF Online Booking - kk.halbooking.dk. Opret en profil her og få overblik og adgang til bookning af lokaler i hele København.
OBS: vær opmærksom på diverse regler og vilkår for leje samt de varrierende udlejningspriser. 

  • Annoncere efter frivillige

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for sparring, idéer eller praktisk hjælp i forbindelse med annoncering efter frivillige. Start eventuelt med at undersøge mulighederne igennem projekt frivillig og frivilligjob.dk.    

  • Videreformidle til relevante puljer og fonde

Er du i tvivl om hvilken pulje eller fond, der er mest oplagt at søge midler fra, vil vi meget gerne hjælpe dig til at få overblik over de mange muligheder. 

  • Formidle jeres foreningsarrangementer og tilbud fx via Facebook

Send os en mail, hvis du gerne vil have dine foreningsaktiviteter bredt ud i vores netværk. 

  • Finde foredragsholdere

Vi har erfaringer med et bredt udsnit af foredragsholdere og vi vil meget gerne dele ud vores erfaringer. 

  • Henvise til kontaktpersoner i kommunen eller til andre foreninger

Frivilligcenteret er dagligt i kontakt med mange forskellige aktører og vi har derfor en god fornemmelse af, hvad der sker på det frivillige område. Vi vil meget gerne videreformidle dette netværk, så det kommer flest muligt til gavn.  

  • Hjælpe med foreningens kommunikation fx pressemeddelelser og ansøgninger

I Frivilligcenteret har vi stor erfaring med at lave ansøgninger til private og offentlige fonde, og bruger i det hele taget en del tid på kommunikation via hjemmeside, facebook og nyhedsbreve. Vi deler meget gerne ud af vores erfaringer.  


Hvis I har brug for assistance, så tag fat i os - vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.