fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Medarbejdere

Thorbjørn Lautrop Nielsen - Sekretariatsleder
 

Thorbjørn

Jeg har været ansat som leder af Frivilligcenteret siden juli 2017. Tidligere har jeg været ansat som projektleder på Frivilligcenteret og som udviklingskonsulent hos hovedorganisationen Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark. Jeg vil arbejde for at gøre Vesterbro, Kgs. Enghave og Valby til bydele, hvor det er nemt at være ildsjæl, hvor vejen til at engagere sig som frivillig er kort og hvor den frivillige indsats bidrager til positive sociale forandringer. 

Kontakt mig hvis du vil vide mere om strategiudvikling, bestyrelsesarbejde, ledelse og motivation af frivillige - eller har brug for sparring i forbindelse med fundraising og projektansøgninger.

Jeg vil meget gerne udvikle centeret sammen med dig og resten af omverdenen og opfordrer alle medlemmer og samarbejdspartnere til at invitere sig selv eller mig til en kop kaffe, så vi kan lære mere om hinanden og hvad frivilligcenteret kan hjælpe din forening med. 

E-Mail: thor@frivilligcentervsv.dk  / Tlf. 61 71 55 74

  

Marie Obling Møller – Projektleder

IMG 7787

Jeg har været ansat som projektleder i Frivilligcenteret siden maj 2018, hvor jeg særligt beskæftiger mig med projekter, der har til formål at gøre op med ensomhed og støtte psykisk sårbare i at blive en del af frivillig- og foreningsfællesskaber.

Jeg er uddannet antropolog og har tidligere arbejdet med frivillighed i bl.a. Sammenslutningen af Unge Med Handicap og i udsatte boligområder i København, hvor jeg især har haft fokus på at engagere unge i nye aktiviteter. I mine øjne kan frivilligheden noget helt særligt i forhold til at skabe rummelige og meningsfulde fællesskaber. Her skabes hver dag møder mellem folk, som ellers aldrig ville være stødt på hinanden, og her er plads til mennesker, som har svært ved at finde sig til rette i andre dele af samfundslivet. At være med til at bane vejen for nye fællesskaber er netop det, der motiverer mig i mit arbejde i frivilligcentret.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om Frivilligcenterets arbejde med ensomhed og psykisk sårbare eller hvis du, eller nogen du kender, ønsker at komme i gang med frivilligt arbejde.

E-mail: marie@frivilligcentervsv.dk, / Tlf. 28 73 55 24

 

Sanne Kjertsner Sørensen – Projektleder
 
Sanne1

Jeg har været ansat i Frivilligcentret siden november 2016, med motivationen om, at gøre det muligt for alle at engagere sig, tage del og skabe forandringer i deres lokalområde. Jeg beskæftiger mig særligt med, hvordan vi kan gøre det attraktivt for flere unge atengagere sig som frivillige i foreningslivet, herunder unge på gymnasier og erhvervsskoler, i udsatte boligområder eller unge som er anbragte.

Jeg er uddannet cand.mag. i Migrations Studier ved Københavns Universitet og interesserer mig især for, hvordan vi kan skabe mangfoldige og inkluderende fællesskaber med udgangspunkt i den enkeltes behov og ønsker for deltagelse.  

E-mail: sanne@frivilligcentervsv.dk  / Tlf. 61 71 56 42

 

Mette Winding Top - På barsel

IMG 7658

Jeg har været ansat i frivilligcentret siden 1. oktober 2017.

Jeg er uddannet cand.mag. i Tværkulturelle Studier og interesserer mig især for, hvordan vi skaber et mangfoldigt og levende civilsamfund, som kan rumme og aktivere ressourcer fra alle borgere - også dem med etnisk, religiøs eller kulturel minoritetsbaggrund, dem med handicap eller psykiske sårbarheder og dem på kanten af samfundet.

Jeg har tidligere arbejdet med ledelse af frivillige i bl.a. fødevareBanken og på en kvindecafe i Mjølnerparken, og som projektleder har jeg stået bag indsatser for demokratisk deltagelse blandt unge og for bekæmpelse af diskrimination.

E-mail: mette@frivilligcentervsv.dk / Tlf. 27827161

 
 

Frivillige

Udover de ansatte er der tilknyttet et variende antal frivillige til huset. Vi prioriterer at have frivillige, da de er med til at skabe diversitet og kvalificere den service, vi yder foreningerne og de frivillige. Det at have frivillige tilknyttet giver os desuden en direkte indsigt i - og erfaring med det frivillige arbejde som vi anvender, når vi rådgiver andre foreninger.