fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Motivation

Tag et socialt ansvar, gør en forskel og bliv mere attraktiv som arbejdsplads

Det kommer uden tvivl virksomheden til gode, når I vælger at indgå samarbejde med frivillige foreninger og faciliterer, at jeres ansatte kan deltage I frivilligt arbejde. Det har ikke blot indvirkning på firmaets omdømme , men skaber også økonomisk gevinst og trivsel blandt medarbejderne.

 

Medarbejdere, som deltager i frivilligt arbejde, er nogle af de mest engagerede ansatte, der findes!

Mange undersøgelser viser, at frivilligt arbejde øger arbejdsglæden og avler engagement blandt ansatte, og engagement sparer enorme mængder af penge. En Gallup analyse (involverende 152 organisationer fordelt over 44 brancher og 26 lande) viser, at de ansattes engagement øger profitten med 16 %, produktiviteten med 18 %, kundeloyaliteten med 12 % og kvaliteten med 60 %.

Medarbejdere som deltager i frivilligt arbejde er gladere, sundere og har færre sygedage!

Medarbejdere kræver meget af deres arbejdsplads, og det betyder meget for dem, hvilken slags virksomhed de er ansat i. Går virksomheden i partnerskab med en forening, tager den et synligt socialt ansvar og får mulighed for at involvere medarbejderne direkte i at skabe den forskel.

57 % af deltagerne i en ny undersøgelse oplevede en følelse af stærkt forbedret selvværd, fordi de havde hjulpet nogen gennem deres frivillige deltagelse. Undersøgelsen viser yderligere, at når frivilligt arbejde sker hyppigt, begynder sundhedsmæssige fordele som stresslindring, smertereduktion, styrket immunforsvar, øget humør og øget selvværd at vise sig.

Opnå lokal forankring og forbedr jeres image!

Ved at støtte op om foreningerne og engagere sig i lokalsamfundet kan I som virksomhed opnå gode relationer til politikere, forbrugere, medarbejdere og lokalsamfundet generelt - og være med til at skille jeres virksomhed ud fra mængden via gode historier og øget kendskab. I kan vise omverdenen, at I arbejder med flere bundlinjer, ikke kun den økonomiske. I kan vise handling og socialt ansvar - og det bliver taget godt i mod hos kunder, ansatte og samarbejdspartnere.

 

Læs mere her