fb-bwblivmedlem-shkontaktenglish

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

En dag for en sag

 Logo with border

Hvad hvis du på én dag kunne skabe engagerede medarbejdere, udvikle teams og teamledere, give medarbejderne en oplevelse for livet  -  og samtidig hjælpe nogen, der havde brug for det?

En Dag for En Sag® giver virksomheden og dens medarbejdere en billig og unik teamudviklingsmulighed - og støtter samtidig frivilligt arbejde

Frivilligcenter Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby har i samarbejde med Frivilligcenter Aarhus udviklet det enkle koncept En Dag for En Sag®, hvori vi matcher virksomheder med lokale foreninger.
En Dag for En Sag” er en del af en bredere corporate volunteering, hvor virksomheder tager socialt ansvar ved at arrangere sig direkte i frivilligt arbejde. 

Der er mange muligheder for samarbejder

”En dag for en sag” kan se ud på mange måder. Virksomhedens medarbejdere kan fx tilbyde deres faglige kompetencer eller udføre praktiske opgaver for foreningen. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad samarbejde kan medføre.
Det vigtigste er, at både forening og virksomhed får noget ud af samarbejdet og vi hjælper gerne med at facilitere længerevarende partnerskaber. 

Hvad er udbyttet for virksomheden?

- Stolte og engagerede medarbejdere

- Skaber en attraktiv arbejdsplads for medarbejdere

- Teambuilding og -udvikling

- CSR regnskabet får fokus

- Brandingværdi

Hvad kan Frivilligcenteret tilbyde?
Frivilligcenter Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby har et stort lokalt netværk af foreninger, der mangler hjælp og  stor erfaring med at matche frivillige i frivillige aktiviteter, ud fra interesser, muligheder og ønsker. Vi fungerer som bindeled for bydelens frivillige foreninger, og kan derfor hjælpe din virksomhed med at finde netop den forening, som matcher virksomhedens værdier og målsætninger.

Det lyder interessant, hvad gør vi nu?
Er I interesserede i at deltage i En Dag for En Sag®, så kontakt os på info@frivilligcentervsv.dk / 61 71 55 74 for mere information og et uforpligtende tilbud på et forløb for jeres virksomhed.                           
Husk at være i god tid Da mange lokale foreninger primært er baseret på frivillige kræfter, gør vi opmærksom at processen op til selve dagen vil vare ca. 6-8 uger.